Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 7 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 12.04.06 Prihlásený: 02.10.06 Príspevky: 2 Témy: 1 | 1 |
Da sa na nom odomknut nasobic?
|
|
Registrovaný: 24.06.05 Príspevky: 1085 Témy: 76 | 76 Bydlisko: sc |
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!! |
|
Registrovaný: 12.04.06 Prihlásený: 02.10.06 Príspevky: 2 Témy: 1 | 1 |
ale ved ked je super-lock tak stym uz asi nic nenarobim, alebo hej?
|
|
Registrovaný: 22.09.05 Prihlásený: 02.03.24 Príspevky: 950 Témy: 26 | 26 Bydlisko: ČR |
Tono píše: ale ved ked je super-lock tak stym uz asi nic nenarobim, alebo hej? podle toho threadu to asi půjde
|
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
nie som si tym isty ale nejde aj u superlock bartonov urobit nieco take ako ne semprone....tj spojenie L5 mostika..tusim 1 a 2...neviem z hlavy a urobit tak z neho mobilneho cim sa zaroven aj odomkne nasobic? 
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
Registrovaný: 24.06.05 Príspevky: 1085 Témy: 76 | 76 Bydlisko: sc |
u superlock sa da menit nasobic za behu, tj. pod Win.. pozri si ten clanok zo svethardware (v tom linku co som uviedol vyssie najdes odkaz na ten clanok na svethardware)..
zakladom je spojit druhy mostik z prava na L5 a potom pomocou napr. CPUMSR mozes menit nasobic za behu..
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!! |
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
p55p
ved presne to som myslel  ..len som nevedel z hlavy ze ktory L5 ci 1. alebo 2. ...to ze sa da menit za behu je logicke kedze ho zmenis na mobile....btw...to iste mam aj na mojom semprone zrobene ..len sa mi nechcelo citat/hladat ci sa to da aj u bartona 
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 7 ] | |
|