Jony píše:
Veď som Ti to podložil. Ja som ten email @gmail.com uviedol iba príklad, čo tu mám napísať svoj email?
Ty niečo berieš? Mne je ukradnutý tvoj email, ja som sa pýtal, aké negatíva má origin o ktorých sa nechceš rozpisovať. Nechápem, čo tu splietaš.
Jony píše:
BF3 a ten som zaregistroval na emailovú adresu mojej manželky, vytvorilo mi to NICK z mojej dávnej hry Battlefield 2142, kde som niekedy dávno prihlásil moju manželku.
Áno, ak dáš email, ktorý už bol použitý pri nejakej BF hre, tak sa to nainštaluje na ten účet. Ale nie je pravda, že si nemôžeš vybrať meno - aj mne na začiatku inštalácie ponúklo možnosť zvoliť si meno (ktoré sa potom už nedá meniť).
Jony píše:
Nemysli si že som nejaký začiatočník, tuto PC zostavu čo teraz mám som si skladal tretíkrát sam a dve som už predal a inštalácii som urobil ach, no neskutočne veľa.
A to má byť argument? Nákupná poradňa je plná ľudí, ktorí si zložili pár zostáv. Ja mám 60 ročného príbuzného, ktorý si poskladal a predal asi 6 počítačov za posledných x rokov, ale aj tak má v niektorých oblastiach medzery a občas niečo prehliadne.