Zdravím
Kamarát mi dal WiFi AP/router Belkin F5D8235-4 v2. :
http://www.belkin.com/us/support-article?articleNum=4854Problém je ten, že router bol pôvodne úplne spomalený, večne vypadávalo spojenie medzi routrom a PC, webové rozhranie sa mi podarilo načítať až na niekoľký krát ... (samozrejme predtým som ho celý vyresetoval, keďže bol zaheslovaný)
Keď som sa už konečne dostal do webového rozhrania, rýchlo som stiahol oficiálny firmware pre tento router a flashol som ho doň.
Odvtedy už router o poznanie lepšie, tak som ho aj nakonfiguroval, ale ešte stále zvykne blbnúť (napr. vypadáva spojenie medzi PC a routrom, pričom PC ho identifikuje ako neznáma sieť, alebo zblbne DHCP = router pridelí rovnakú IP dvom zariadeniam v sietí, čím vznikne kolízia ... ).
Dá sa s tým niečo robiť?
Ešte som rozmýšľal, že tam flashnem nejaký alternatívny firmware (Open WRT), či to bude blbnúť aj na ňom... (viem, že to na original firmwari robiť nemalo)
p.s na router som bol pripojený cez ethernet kábel (cez WiFi to nepadá až tak často, ba niekedy vôbec)
edit:// Zabudol som ešte dodať, že keď vypnem DHCP a nastavím statické IPčky, tak to chvíľu ide normálne, no po čase začne aj tak padať spojenie ...