Ešte sa chcem spýtať že niektorý čo tam zadávali recenzie pišu že volaký AMA robi duchov čo je natom pravdy ? Takže by som chcel vedieť vašu skúsenosť s týmto problémikom čo sa týka AMA (Advenced Motion Accelerator) - duchy u her.
Jeden písal :
Jediný zápor pre mňa je BenQ tenchológia AMA (Advenced Motion Accelerator). Táto funkcia sa dá nastaviť na hodnotu High, Premium, alebo vypnúť. Primárne je nastavená na High. Podla toho čo som čítal, AMA má znižovať odozvu a obraz by mal byť kvalitnejší , ale paradoxne je to naopak, ak je zapnutá na High či Premium, spôsobuje zvláštny ghosting (duchov), ktorý sa prejavuje pri pohybe tmavých objektov na bledom pozadí, najviac je badatelný ak je v pozadí šedá farba. Napríklad ak scrollujete čierny text na bledom pozadí, písmená za sebou zanechávajú ostro biele priesvitné obrysy, to isté aj v hrách - ak sa rýchlo hýbete zľava doprava či dopredu a pozeráte pritom napríklad na stromy ktoré majú za sebou bledú oblohu, zanechávajú výrazné priesvitné obrysy až kým sa nezastavíte čo pôsobí velmi rušivo. Vypnutím funkcie AMA v nastaveniach monitoru tento problém zmizne, no vypnutím sa pravdepodobne zvýši odozva čo môže niektorým hráčom vadiť.
_________________ CPU FX-8320 3,5GHz, RAM Team Ram 8GB DDR3 , AMD Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 OC version , Doska Gigabyte 970a-UD3P, Zdroj Eurocase 650W |