napisem ti sem v utorok
E: pavolko:mys mi uz prisla na pohlad elegantna pekna,nebol ku nej soft na konfiguraciu tlacidiel musel som ho hladat na gigabyte strankach ale je pekne prehladny jednochy da sa rychlo mys nastavit okrem konfiguracie tlacidiel ponuka aj nastavenie citlivosti rychlost kurzora rychlost scrolovania,v ruke sa drzi prijemne pogumovane boky a koliecko pekne drzia mys v ruke,lave a prave tlacidla su trosku hlucne,koliecko je presne a tiche,bocne tlacidla su umiestnene dobre pouzivaju sa super,vaha mysi je premna akurat,prepinanie dpi medzi 800 a 1600 je umiestnene navrchu mysi,da sa prepnut jednocho a rychlo aj v hrach len co by som mu vytkol je ze nikde neukazuje co mas momentalne prepnute a zistis len pri drahe mysi ako s nou ides,prijimac je maly a mys nema problem so signalom ani s vacsej vzdialenosti a ked mam pc zavrety v skrike pc stola,hra sa snou velmi dobre ako som pisal pogumovane boky perfektne drzia mys v ruke a presnost v hrach tiez ujde,povedal by som ze za tie peniaze je to velmi dobra mys
|