Zdravim Chcel by som sa spytat ci by si ste mi nevedeli niekto poradit stalo sa mi to uz cca 3 krat prvy krat sa mi to stalo tak pred 6 dnami zapol som pc pred tym siel celu noc lebo som potreboval nieco stahnut rano som ho vypol poobebe som ho zapol nabehol bez problemov prihlasil som sa a ked mi ukazalo pracovnu plochu tak zamrzol a cez celu plochu som mal biele ciari a potom sa zacal pc restartovat stale dookola tak som preinstaloval windows lenze potom mi to spravilo znova pri pozerani streamu odrazu sa zasekol,spomalil sa zvuk a zasa biele ciari cez monitor ale restartol sa pc sam od seba a nabehol bez problemov a treti krat sa mi to stalo pri startovani pc mal som ciernu obrazovku a plnu ciernych ciar ale potom nabehlo bez problemov prihlasovacie okno. Pred mesiacom cca som daval novu grafiku a silnejsi zdroj a pred cca 2 tyzdnami som daval nove m.2 ssdcko moze to mat napriklad suvis stym alebo je tam ina chyba. Bol by som nesmierne vdacny ak by mi vedel niekto pomoct.
Moja zostava : Zakladna doska: CPU: Intel Core i5-6500 GPU: GIGABYTE GeForce RTX 2070 GAMING OC 8G RAM: Kingston 16GB KIT DDR4 2667MHz Zdroj: GIGABYTE P650B Monitor: 24" ASUS MG248QR 144Hz
_________________ PC: MB MSI MAG Z390 TOMAHAWK CPU Intel Core i9-9900KF GPU MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16G RAM Kingston 32GB KIT DDR4 3600MHz Power Supplies Corsair RM750x MONITOR 27" SAMSUNG G50A 165Hz NOTEBOOK: Lenovo Legion Y720-15IKB |