Zdravim ,
mam problem s PC a neviem si uz dlchsie rady ...
Zacnem takto:
PC som kupil cca pred mesiacom a pol , hned ako som ho donesiel domov som odpojil povodny 80Gb HDD a napojil svoj 500Gb hdd . Zapnem a obrazovka nic , HDD sa roztoci ventilatory vsetko ale obraz nikde . Skontroloval som napojenie monitora , grafiky a vsetko bolo v poriadku ... NEslo ... Tak som skusil ci je monitor dobry, a na druhom PC isiel ako hodinky ...
Uz uz som rozmyslal ze ten PC pojdem vratit , tak som napojil spat povodny HDD a na zazrak PC isiel ... Prehodil som spat 500GB zase a uz islo vsetko normalne . Povodna 80Gb ostal v PC prisrubovany ale nie napojeny..
Cas plynul , PC fakal ako hodinky . No predvcerom som si vsimol ze sa my netoci Fan na CPU . Tiez som vybral HDD to 80Gb a pozical kamaratovi ... Poobede dojdem domov zapnem PC a ne a ne zapnut . FUrt my zacalo bootovat win a hodilo my Death screen windowsacky ze treba updatovat BIOS ... Skusal som defaultnu bios nastavena neslo , vybral som Jumper a resetoval bios a neslo stale... O pol hodku som zapol zase PC a islo normalne ... PO cca hodinke hrania CPu zacal pracovat na 100% aj ked nemal ziaden proces . SKusil som najst vir , repair win , restart PC ale s CPU ani nepohlo a furt sa tocil na 100%. Dnes rano som ho este v pohode zapol ale stale sa tocil na 100% CPU . VYbral som chladic a chcel som ho ist reklamovat no nakoniec som nesiel tak som prisiel domov , napojil chladic a zase som mal problem ako uplne na zaciatku . Ziadna obrazovka , skusil som cca 4 grafiky ale nic . MOzno na 10 pokus sa mi to podarilo ale furt mi to seklo pri bootvani . Po niekolko 10tkach pokusoch sa dostat do windowsu kde som teraz ... CPu sa mi stale toci na 100% a obavam sa ze zajtra zase budem mat problem so zapnutim PC . Ten PC je ako keby citovo naviazany na ten HDD 80gb
Kde by mohla byt chyba ??
DO tejto temy som to umiestnil preto lebo si myslim ze je problem niekde v MAticnej alebo BIOSE
PC :
Intel Dual core 6300
Maticna presne neviem jedna sa o nejaku 775 MSI ATX
400W I-tec
4x 512MB ddr2 667MHz
8500Gt 256Mb ddr2