robil som nieco biosom nastavoval som nieco ohladom ramky a nejde mi zapnut PC respketive zapne sa ale je len čierna obrazovka. co mam robit ??? viem ze a da reetovat bios ale neviem ako sa to robi......prosim admina aby tuto temu vymazal z Benchmarky a diagnostické programy...pomylil som sa
otvor skrinku, vezmi manual do ruky, pohladaj na doske jumper, pri ktorom mas napisane CMOS.....prehod ho do pozicie CLEAR CMOS..vyber baterku...pockaj cca 30sek..potom prehod jumper do povodnej pozicie....daj baterku a restart PC...
alebo ak mas taku zakladnu dosku ako ja tak potlac dlhsie reset gombik par sekund tak cca 30_45 SEKund a resetne sa bios a už by to malo isť. skus možno nemusis nic vyberať.
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať