Zdravím, mám problém hľadal som tu odpoveď no nepodarilo sa mi nič nájsť.
Keď hrávam nejakú hru a popri tom mam niečo otvorené na 2. (z dvoch) monitore, tak po istom čase, mi zhasne obrazovka na čierno, posledné v slúchadlách je zvuk ako keby preskakovala platňa, a ventilátor v bedni (neviem, ktorý asi procesor alebo grafika) sa vytočí asi na maximum. Zvuk po chvíli prestane ísť kompletne, po asi sekunde. Obrazovka ostáva čierna, a na nič PC nereaguje, len na reštart. Po stlačení reštartu sa ventilátor okamžite spomalí - preto si myslím, že tie otáčky sú len vedľajší efekt nejakej chyby.
Ak ste sa s tým už niekedy stretli, prosím dajte vedieť, software grafiky je na najnovšej neexperimentálnej verzii (nvidia). A roky takto hrávam, nikdy sa tento problém nevyskytol, zároveň hrávam rovnaké hry, takže nie je to nejaké náročnejšie zaťaženie PC. (Skyrim + webstránka) ale urobí to aj pri hrách s nižšou grafikou, tak neviem či je to grafickou kartou. Uvítam všetky nápady, nevedel som či to dať do software/hardware ... či to je súčiastka alebo napr. nejaký chybný systémový súbor (ale urobil som check súborov a nenašlo nič chybné)
|