Zdravím, mam notebook Acer Aspire 5536G a uz dlhsi cas mam problem s CD-Rom, ked som mal Windows 7 tak priblizne pol roka bolo vsetko v poriadku, ale potom sa mi zacalo robit to, ze ked som dal rezim napajania "Vyvazeny" zacala nepretrzite svietit kontrolka hdd, mrzol prieskumnik, to trvalo asi 10 minut, zrazu zacalo ist vsetko normalne ale z notebooku akoby uplne zmizla CD-Romka, nebola ani v spravcovi zariadeni pomohol len rastart. V inych rezimoch napajania siel ntb bez problemov, alebo ked som CD-Rom v spravcovi zariadeni zakazal tak ani rezim " Vyvazeny" nemal problemy. Nic nepomahalo tak som preinstaloval windows, lenze po dakom pol roku to zacalo znova. Teraz som koli tomu zas preinstaloval win ale dal som si Windows 8. Po nainstalovani myslim ze to bolo najprv v poriadku, ale na druhy den robi to iste co na Windows 7-micke ale s rozdielom ze v inych rezimoch napajania ako vyvazeny sice kontrolka HDD nesvieti nepretrzite, ale blbne to iba ked CD-Rom pouzivam, avsak v spravcovi uloh nevidno nejake velke vyuzitie HDD, kludne ukazuje aj 0% vyuzitia disku. A Windows 8 som nemohol instalovat nabootovanim z CD pretoze pretoze to slo strasne pomaly, kontrolka HDD vkuse svietila, a seklo sa to na 1% pri kopirovani dat, musel som ju nainstalovat rovno cez win 7.
CD-Rom mechanika bola v tomto NTB raz menena, necitala ziadne disky... Neviete niekto prosim co s tym moze byt?
|