Zdravim, na nb v podpise sa mi zacali diat divne veci. Pokial som na internate, ide ako hodinky, ziadny problem.
Pokial som doma (sviatky, budem tu do konca januara) tak je to katastrofa. HDD niekedy ide ako ma, niekedy proste zblbne, zacne piskat, kvikat, alebo sa zasekne, zvuk podobny ako keby som klepkal, proste dookola stale to iste az kym nevypnem nb. Po naslednom zapnuti disk ani nenabehne, ostane to stat na uvodnej obrazovke, niekedy prebehne dalej a ide normalne den dva, a stane sa to znova.. Niekedy ho musim nechat stat cez noc, aby zase nabehol...
Som si isty ze problem je len v disku, zvyšok ide ako ma.
Disk bol povodne rozdeleny na C (100gb) a D 220 gb. Ked to zacalo blbnut, prisiel som o cele Cčko, nejde nan ani nainstalovat win, nic... Dal som win na Dčko, šlapalo to rok ako malo, teraz to zase začalo robiť...
Otazka je, ci to moze sposobovat prud v sieti, lebo mame tu uz starsie obvody a obcas jemne stmavnu svetla, dokonca aj monitor na starom pc, ale nic ine tu nema problemy, dokonca ani otcov nb.. Alebo je chybny disk? Len to, ze mi to robi LEN doma...
Skusal som aj rozne programy co som sa docital tu na fore (nepamatam nazvy, zase nb nejde) a kazdy vypisal ze hdd je v zlom stave. Rozmyslam nad reklamaciou, len co ked si to tam zapnu a pojde im vsetko v pohode??
+nemozem si dovolit prist o nb zbytocne na mesiac (skola + robota)
|