ahojte ... mam geforce 9600gt 512mb, 2gb ram, athlon 4800+
problem mam v tom ze ani v crysis mi nejde nejaka super extra grafika a ete to aj trha a ani v najnovsom NFS:Undercover to nebola nejaka vyhra... vsetko si nastavim na plne ale stale je prostredie aj auto tak trosku "kockovane"... a ked sa mi ete len ta hra pusta a je tam nejake logo EA alebo tak tak okolo toho sa nemaju farby absolutne plynuly prechod ale su rozdelene ze MALO TMAVA, TMAVSIA, ESTE TMAVSIA az UPLNE TMAVA.... proste ziadna plynulost v tej grafike... a neviem co uz s tym ... mam xp sp2 a myslite ze by pomohla VISTA na DX10 skusit taketo hry? a v hrach mi ete niekedy blikaju niektore textury na bielo vkuse a prostredie sa mi zaostruje a zacinaju sa ukazovat najeke textury (kriky,stromy) az ked som tesne pred tym...
MYSLITE ZE JE TO NORMALNE ALEBO MAM NIEKDE CHYBU???
(ne)plynulosti pri hre crysis sa vôbec nedivím a nemal by si sa ani ty..
čo sa týka chýb v grafickom zobrazovaní, tak to môže byť chyba buď ovládačov, alebo potom samotnej grafiky... vyskúšaj nahodiť najnovšie drivere a uvidíš.. prípadne, ak máš najnovšie, vyskúšaj nainštalovať staršiu verziu
a nie, vista ti v tomto určite nepomôže.. vistu by som v tvojom prípade nahodil až vtedy, keby si mal viac ramky atď