Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 10 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 23.10.07 Prihlásený: 23.11.21 Príspevky: 2288 Témy: 140 | 140 Bydlisko: Trenčín |
cafte mam problem s monitorom, uz davnejsie sa mi to stalo, ze dal som vlastnosti plochy>nastavenie a normalne ukazovalo ze harvder: Monitor Plug & Play monitor, neskor ale zacalo ukazovat nejako ze neznamy monitor alebo hardver alebo co, potom som dal po nejakom case ze nech nainstaluje ovladac windows na ten monitor, tak zacalo ukazovat ze default monitor. Ale teraz sa mi stalo ze mi nejde GTA:SA- normalne sa spusti, zvuk mi ide, ale monitor zacne ukazovat cosi ako OVER FREQUENCY a nejake frekvencie. Tak som sa skusil mrknut do ovladacov nvidia, tie su ale uplne dokakane, pri kazdom kliku na nejaku vec v nich monitor blikne, ked sa spusta a bootuje win, monitor blikne, a v ovladacoch mi len ukazuje sekcie: obrazovka atd. ale nic z moznosti, screen akk bude treba no pokusim sa dodat. este skusim reinstall ovladacov, no fakt ma to uz stve.
|
|
Registrovaný: 23.10.07 Prihlásený: 23.11.21 Príspevky: 2288 Témy: 140 | 140 Bydlisko: Trenčín |
Takze reinstall ovladacov som skusil-nepomohlo...
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
tak v lepsom pripade ti blbne grafika.. v horsom samotny monitor. skus odstranit UPLNE nvidiacke ovladace ktore si si tam hadzal (tie windowsacke kludne nechaj) a vyskusaj tak co bude robit monitor, ci ti ho spravne najde, ci sa budu dat menit rozliska atd
_________________ C#, PHP, ... |
|
mnoo rozliska sa daju menit aj teraz vsetko sa da, len uz som ten monitor nainstaloval ako plug & play, takze: myslis nvidiacke ovladace aj na chipset a take veci? totizto ja som tam predtym mal X-G ovladace, skusil som nahodit aj original nvidia ovladace, no furt to iste. skusil som aj monitor zapojit do druheho vystupu, nepomohlo. Inak aj som si vsimol, ze ak nastavim frekvenciu obnovovania na 85hz, monitor [napriklad pri bootovani mi to blika], blikne kratsie, ako ked nastavim na 60hz, vtedy dlhsie. Inak je mozne, aby to bolo tym, ze mam na monitore predlzovacku? Nemyslim ako do 220V, ale do DVI na grafike, ono to totizto je tak, ze to mam zapojene cez monitorovy kabel [D-SUB] cez predlzovacku [D-SUB] do redukcie [D-SUB => DVI] a az potom do grafiky. Nemoze to byt tak? lebo to blbne odkedy som to tak zapojil.
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
mr.mel píše: mnoo rozliska sa daju menit aj teraz vsetko sa da, len uz som ten monitor nainstaloval ako plug & play, takze: myslis nvidiacke ovladace aj na chipset a take veci? totizto ja som tam predtym mal X-G ovladace, skusil som nahodit aj original nvidia ovladace, no furt to iste. skusil som aj monitor zapojit do druheho vystupu, nepomohlo. Inak aj som si vsimol, ze ak nastavim frekvenciu obnovovania na 85hz, monitor [napriklad pri bootovani mi to blika], blikne kratsie, ako ked nastavim na 60hz, vtedy dlhsie. Inak je mozne, aby to bolo tym, ze mam na monitore predlzovacku? Nemyslim ako do 220V, ale do DVI na grafike, ono to totizto je tak, ze to mam zapojene cez monitorovy kabel [D-SUB] cez predlzovacku [D-SUB] do redukcie [D-SUB => DVI] a az potom do grafiky. Nemoze to byt tak? lebo to blbne odkedy som to tak zapojil.
tak vidis, sam si si rovno aj vyriesil svoj problem ano, je to dost pravdepodobne. ved to vyskusaj zapojit tak, ako si to mal predtym a porovnaj
_________________ C#, PHP, ... |
|
a predstav si svina jedna ze to bola ta predlzovacka
|
|
Ty kokos ja mam dost. Dneska rano zapnem komp a ukazuje dole ze zistil sa novy HW monitor. Nainstaloval ho ako default monitor, ale ja som ho potom nainstaloval ako Plug a play. A je to tu zas. Absolutne to iste aj bez predlzovacky.
|
|
nikto nevie co s tym? uz ma to fakt hrozne sere
|
|
Registrovaný: 13.01.07 Prihlásený: 28.05.17 Príspevky: 10032 Témy: 60 | 60 Bydlisko: Dorú Araeba... |
monitor nechaj pripojeny len na jednom zakladnom (najlepsie pribalenom k monitoru) kabli, odinstaluj ovladace, uplne cez nejaky odstranovac driverov, napriklad Driver Sweeper... potom nainstaluj ovladace grafiky, a nakoniec si najdi poriadne ovladace pre tvoj monitor (aky vlastne, nikde nepises) ovladace monitoru (najma crt) dost pomozu. plug & play monitor ani default niesu zrovna najstastnejsie riesenia.
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for"
Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC |
|
K monitoru som nic nemal, v ovladacoch neviem ci to urcite je. Ale uz mi to zas funguje spravne [on mi totizto monitor spadol zo stola, potom sa to spametalo,takze az to zacne zas blbnut, tak ho len zhodim ]. Az sa to zas poondi napisem
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 10 ] | |
|