servusRK píše:
chlapi,
diky za napady...
tak dohnalo ma to az k "factory reset"...
pomohlo
![:)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile02.gif)
)
diky
A to už Ti ide?
Ja som mal sieť bezproblémovú, ktorá bežala na Routri ako DHCP TopCom Prešiel som na optiku a teraz mám Belkin N+,, za nič na svete sa mi nedarí to nastaviť, Nie som žiadny amatér, nastavoval som už viacero sietí , Ip adresy sú v poriadku, keď pozriem v nastaveniach Belkinu v zozname ich vidí všetky, aj keď niektoré (napr. televízor) bez názvu len podľa IP viem že tam je ten klient a podľa toho, keď odpojím kábel tak zmizne IP aktívneho klienta...dokonca ho ani len nepingne, aj keď vidí jeho IPčku. Pritom je pingovanie na Belkine povolené. Internet beží všade, dokonca aj na telke (čítačka RSS správ , a iné aplicast..) Vyskúšal som skoro všetko, aj vypnúť všetky firewaly aj NOD, aj factory reset. Všetko je zapnuté, (Vista- zisťovanie siete, lokátory, všetko.)Nechápem prečo Belkin ako DHCP server vidí zariadenia ( PCčko, IP telefon, televízor, noťas ) ale keď dám zobrazť zariadenia v sieti, zobrazí mi len konkrétny PC, prepínač, router, internet a zariadenia sa medzi sebou nevidia, teda ani nekomunikujú,... najviac ma štve, že noťas nenajde ten televízor (renderer)...už to nastavujem mesiac a neviem či to nevrátim naspat na TopCom ( ktorý zase nestíha rýchlosť optiky na internete 20 Mbit)