vlastne hej, moze sa vypinat...ono je to rovnake, ako ked sa prehadzuje rozlisenie, cele to blikne a sekundu je tma, potom znova naskoci. Ci to ma obraz som necekoval, pozrem.
Inac na podvietenie mi to nepripada, kedze pri tom blikani vzdy pocut zvuk ako pri pripojeni a odpojeni USB zariadenia. Pride mi to ako keby grafika detekovala monitor, alebo samu seba (nakolko mi daco podobne robi pri instale nvidia ovladacov)...alebo je to nejaka podobna prasacina.
Napadlo mi, ci to nemoze robit nView, lebo raz som si vsimol, ze v nast. nView som nemal ziadny monitor, a ked mi to zablikalo, tak tam uz bol - ako jediny ktory sa pouziva, co je aj pravda. Problem je, ze samotne nView sa asi neda odinstalovat z nvidia ovladacov, resp. som na toto nikde nic nenasiel.
Po update biosu na poslednu verziu mi to sice parkrat spravilo, ale v ovela mensej miere...este to posledujem a uvidime
_________________ Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM Xiaomi Mi 9 Lite 64GB |