Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 04.08.09 Prihlásený: 07.08.09 Príspevky: 3 Témy: 1 | 1 |
Ahojte,
ked zapnem wifi a vo worde otvorim nejaky dokument, blikaju mi v nom strany (text+obrazky, obcas len obrazky). Ked wifi vypnem, blikanie prestane. Pri pisani ale potrebujem robit s internetom a to blikanie mi dost vadi. Neviete mi niekto poradit, ako sa toho blikania zbavit? Je problem s wifi v notebooku, ale s routerom, alebo kde?
Diky moc.
|
|
Registrovaný: 07.03.07 Prihlásený: 13.07.24 Príspevky: 803 Témy: 169 | 169 |
aha, no pekne zarusene to mas, to ze ti blika len vo worde, to neni pravda, to ti potom blika aj na inych bielych pozadiach, tam to najviac vidiet, alebo mozno mas nejaku brutalnu rusicku nedaleko, alebo napajaci zdroj mas mozno poskodeny, ze ti to rusi, skus notes premiestnit, inde a skus to, inak najlepsie bude reklamovat, ak ide na baterku tak to tiez robi ? potom by sa vylucil nap. zdroj.
|
|
Ahoj,
diky za rady. Skusila som odpojit baterku aj premiestnit note, ale nepomohlo to.
Ked sa pozeram na blikanie komplikovanejsich obrazkov, vyzerara to, akoby ich word stale dokola znovu a znovu nacitaval. Javi sa to ako bliknutie u jednoduchsich obrazkov. Zatazenost CPU wordom vtedy vzrastie z 0 aj na vyse 40%. Ked na notebooku wifi vypnem, zatazenost CPU wordom zacne klesat a opakovane nacitavanie casti docu (najcastejsie obrazkov) a blikanie prestane. Ked wifi zapnem, word sa po nejakej dobe zase zblazni a zacne s nacitavanim.
Moze byt problem vo wifi? Ked som porovnavala silu chytaneho signalu siete na mojom note s inymi, u mna bola vzdy o dve aj tri palicky nizsia. Takze v petrzalskom byte vobec nemozem robit s netom hocikde, ale sa musim snazit byt co najblizsie k routru. Je to normalne?
Notebook je Lenovo 3000 N200 a nebol lacny. Wifi ma zabudovanu. Word je 2003.
Ak by ta este nieco napadlo, budem rada, ak napises.
|
|
hmm, teraz to uz smeruje skor k office baliku kde mas aj word, ak mas nejaky hry na celu obrazovku skus nejake, tam sa meni FPS rychlo, ak to robi aj tam, tak to bude HW, ak iba word tak preinstaluj word, stiahni nejake aktualizacie, alebo skus office2007 (ak sa nepaci office2007, da sa ho prerobit aby vyzeral ako 2003). a ten router napis znacku, mozno ho treba len doladit...
|
|
Okrem wordu mi zmurkaju aj riadky v outlooku, v Spravci zariadeni,… a dole na liste ikona typu klavesnice(EN, CZ, SK). Vlastne podla zmurkania ikony klavesnice viem, ze ak dam doc zmenseny v ikone obnovit, obrazky v nom sa budu stale znova nacitavat. Ak ikona nezmurka, vsetko je OK. Ked zacne zmurkat alebo blikat, zacne problem. Ked vypnem vsetky programy a zapnute je len wifi zariadenie (zapina sa spolu s Bluetooth), tak aj vtedy ikona klavesnice obcas zmurka obcas nie. Ked wifi vypnem, ikona svieti neprerusovane a vsetko je OK. Ked pripojim note na siet kablom, tiez je vsetko OK, aj ikona svieti ako ma.
Hry nemam, tak to nemozem vyskusat.
Wifi je Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection.
Router je DI-524. S tym to ale asi nebude suvisiet, lebo moj problem je, aj ked k sieti nie som pripojena, staci, ze je zapnute wifi.
|
|
este ma napadlo preinstalovat ovladace na dosku,grafiku,lan,wifi,bluetooth...
ale na najnovsie verzie, ktore najdes na strankach vyrobcu notebooku...
alebo je tu moznost nahodit si skusubne linux cez live cd, nic netreba instalovat, len spustit a uvidis
www.ubuntu.com
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
|