Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 16 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Nedávno som konečne dokončil svoj "odborný" blog, tak by ma zaujímal váš názor na neho.
Adresa: http://shaggy.sk/
Zaujíma ma názor na dizajn (ktorý som nerobil ja, ale Monika Holečková z grafickeprace.info), kód a celkovo funkčnosť blogu. Beží to na mojom systéme, niektoré veci ešte dorábam, tak berte na to ohľad (napr. pri pridávaní komentárov nevypíše chybu - ale všetko je ošetrené; alebo si blog nepamätá meno prispievajúceho - všetko sa chystám dorobiť).
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Registrovaný: 10.02.08 Prihlásený: 15.05.17 Príspevky: 2264 Témy: 48 | 48 Bydlisko: Nitra |
A mne sa to ohromne paci. Nepoviem ze je to perfektne, ale paci sa mi to. Nic by som nemenil.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well. |
|
Registrovaný: 13.10.06 Príspevky: 11345 Témy: 135 | 135 Bydlisko: Bratislava |
Hmm... konečne nejaký design ktorý vybočuje z tej "lesklej, vypuklej a odrazovej" éry. Páči sa mi to vcelku, možno som ale len "staromódny" a tú "ružovú" by som vymenil za inú farbu (ale inak sa tam hodí, len mi to snáď príde také "babskejšie")
BTW: Môj návrh - názvy článkov dať radšej o stupeň menšie, ale tučné. Vyzeralo by to estetickejšie...
_________________ i7 4790 | 16GB DDR3 | GTX690 + GTX670 PhysX dedicated | 128GB + 256GB SSD | 1TB HDD | DELL U2412M | Logitech G710+ | Logitech MX518 | Galaxy S4 | 2014 Mazda3 |
|
Registrovaný: 26.11.06 Prihlásený: 09.10.24 Príspevky: 4118 Témy: 319 | 319 Bydlisko: HE/BA |
Možno to bude vyzerať ako odplata za to, že si na moje návrhy stále nadával ale nie je to tak. Design sa mi nepáči. Jednak mi príde taký suchý a jednak trošku gýčový resp. detinský. Asi si pomyslíš(te), že som to napísal naschvál aby som ho zhodil, ale proste sa mi to vôbec nepáči...
|
|
Registrovaný: 27.07.07 Príspevky: 3948 Témy: 51 | 51 Bydlisko: Bratislava |
dizajn ako z rozpravky pre male deti - pomyslel som si, ked som to videl prvykrat... a preco? ruzova farba doplnena kreslenou postavickou a toto vsetko zaklincuju ruzove kvetinky ci hviezdicky, ci co to ma byt...
sice tento blog povazujes za "mensieho braceka", ale nemusel si to zobrat az tak doslovne...
rozclenenie a rozmiestnenie prvkov webu je v pohode, je to prehladne, nadpisy clankov by som dal tiez o nieco mensie...
pre neexistujucu kategoriu ti chyba 404...
_________________ NTB: Acer Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB | RAM: 8GB DDR3 1066 MHz | HDD: 1TB SSD WD BLUE |
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
hej prehľadné, ale na môj vkus strašne veľa prázdneho priestoru... neviem aké máš rozlíšenie, ale pri 1680x1050 to teda nie je nič moc.
daktoré veci sa mi páčia, daktoré nie, ale skôr sa prikláňam k tomu, čo písali drako so stenleym... považuješ to za "odborný blog" a spravíš to štýlom pre deti ? ja viem že postavička shaggyho sa k tomu hodí, ale nevidím jednu vec, čo by ten design spájalo s tým, čo sa tam snažíš prezentovať
máš asi moc rád ružovú že ? ![:)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile02.gif) kukám, že tvoj "pôvodný blog" vyzerá v niečom dosť podobne... veľa prázdneho priestoru + ružová farba..
a nesnaž sa ma prosím ťa presvedčiť, že to nie je ružová, ale lososová ![:lol:](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile06.gif)
_________________ C#, PHP, ... |
|
Registrovaný: 29.10.07 Prihlásený: 27.10.23 Príspevky: 1395 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
je vidiet ze to robil grafik ktory chcel prist s niecim inym nez je standard...
ale je aj vidiet ze to robila zena
bez ohladu na istu davku originalnosti, mne osobne sa to nepaci. designovo. ak ale bude dobry obsah, design znesiem.
_________________ PC: OS: Windows 11 (64bit) CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: ASUS TUF RTX3060Ti 8GB RAM: 16GB DDR4-3200MHz Kingston Fury MB: ASUS TUF Gaming B550M WIFI SSD: 1000GB PCIe M.2 NVME Mobil: Xiaomi POCO F2 PRO |
|
Registrovaný: 02.12.07 Prihlásený: 26.02.13 Príspevky: 1114 Témy: 49 | 49 |
o je to originalne, ale na mna to posobi take dost giganticke a barbinovske.. zmenil by som farbu, a fonty (vratane header) by som zmensil o dakee to percentoo ![;)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile03.gif) ale ten clanok o meta description ma zaujal..
|
|
Registrovaný: 01.10.07 Prihlásený: 03.02.14 Príspevky: 747 Témy: 152 | 152 Bydlisko: Bratislava |
design sa mi nepaci, ako povedal stenley, nieco skor pre mensie dievca. Z mojej strany mi vadia aj tie prazdne miesta, kedze ja som skor na tuctove weby, ale na blog toho aj tak vela nedas cize to je len taky postreh :o) Kod, rozlozenie sa mi paci, teda aspon z mojho hladiska.
|
|
Registrovaný: 01.05.05 Príspevky: 13440 Témy: 1495 | 1495 Bydlisko: Bratislava |
Design som uz videl pred tym ako si to sem hodil a celkom sa mi paci, ale ako vyssie spominaju, vidno ze to robila zena, tu farbu by som tiez naozaj zmenil (trebars za tu modru co mas v pozadi portfolio) ![:)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile02.gif) inac to vyzera pekne, tak nenasilne..
_________________ Streacom DA2 | SilverStone Titanium SX800-LTI 800W | ASRock X299E-ITX/ac | Intel Core i9-9980XE & be quiet! Dark Rock TF | Kingston HyperX Impact 64 GB DDR4 2666 MHz | NVIDIA Titan RTX 24 GB | Intel SSD Optane 905P 480 GB NVMe U.2 & Intel SSD 750 1,2 TB NVMe U.2 & Intel SSD 660p 2 TB NVMe M.2 & Seagate BackUp Plus Portable 56 TB USB | 55" 4K OLED Dell Alienware AW5520QF | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech G603 | Logitech F710 | Harman Kardon Sabre SB 35 & Sennheiser RS 175 | Microsoft Windows 11 Enterprise | APC Back-UPS BE-850 VA | Lenovo ThinkPad X250 & Microsoft Windows 11 Professional | iPhone 15 Pro 256 GB & Pitaka Aramid | SilverStone ML05B Milo | Corsair SF600 SFX 600W | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 & NOCTUA NH-L12S | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | NVIDIA GeForce GT 710 1 GB | Intel SSD Optane Memory 32 GB NVMe M.2 & Intel SSD 730 240 GB SATA | Ubuntu 24.04.1 LTS |
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Dobre, tak to musím uviesť na správnu mieru.
Ten dizajn robila žena, ktorá bola zásadne proti tej farbe
el mariachi, to nie je lososová, to je magentová (t-mobile napr.) a tú si vyslovene vyžiadal shaggy od grafičky. Tá farba je nezvyčajná pre mužský blog, ale zvyknete si, aj ja som si zvykol
A vieš aké mám rozlíšenie? 1680x1050 a šírka stránky je akurát. Ak by bol obsah širší, veľmi zle by sa čítal (a to nehovorím o 100% šírke).
stenley, chyba s 404kou pre kategóriu opravená.
drako, vôbec to neberiem ako zaujatosť, proste máme iný názor na grafiku a tak je logické, že sa asi nezhodneme (ale nechci vedieť, čo povedala moja grafička na tvoje diela... rád by som to napísal, ale je zakázané používať vulgarizmy ![:lol:](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile06.gif) ).
A inak, pre všetkých, ktorým to pripadá detské, musím vysvetliť trošku pozadie vzniku dizajnu.
Moja prezývka je shaggy a tak mi Mona do hlavičky prekreslila pôvodného Shaggy-ho zo Scooby Doo. Iba mu trochu zmenila tvár a dala preč vlasy - keďže ani ja nemám. A ten názov vznikol z názvu ich dodávky - The mystery machine (rovnako ako aj ten font a kvetinky, ktoré sú z ich auta).
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
nehovoril som o tom, aby bola stránka roztiahnutá na celú šírku, ale že je to tam nejako prázdne ![:)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile02.gif) viem že to nemáš ešte dokončené, ale proste hlavný div mi príde ukrutne.. neviem jak to vyjadriť.. priestranný ? je tam veeeľmi veľa bielej ![:)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile02.gif) ja viem že dakomu sa to môže páčiť, ale mne sa to proste nepáči, pôsobí to na mňa trocha nedokončene
_________________ C#, PHP, ... |
|
Registrovaný: 13.10.06 Príspevky: 11345 Témy: 135 | 135 Bydlisko: Bratislava |
shaggy píše: A inak, pre všetkých, ktorým to pripadá detské, musím vysvetliť trošku pozadie vzniku dizajnu. Moja prezývka je shaggy a tak mi Mona do hlavičky prekreslila pôvodného Shaggy-ho zo Scooby Doo. Iba mu trochu zmenila tvár a dala preč vlasy - keďže ani ja nemám. A ten názov vznikol z názvu ich dodávky - The mystery machine (rovnako ako aj ten font a kvetinky, ktoré sú z ich auta).
Myslím, že kažému, kto pozeral Scoby Doo, je toto jasné
Škoda len tej magentovej farby...
_________________ i7 4790 | 16GB DDR3 | GTX690 + GTX670 PhysX dedicated | 128GB + 256GB SSD | 1TB HDD | DELL U2412M | Logitech G710+ | Logitech MX518 | Galaxy S4 | 2014 Mazda3 |
|
el mariachi - nedokončené to je iba po technickej stránke (systém, na ktorom to beží), čo sa týka dizajnu, už sa nič meniť nebude.
|
Registrovaný: 21.02.07 Prihlásený: 21.02.10 Príspevky: 3984 Témy: 96 | 96 |
mne to príde ako stránka nejakého pupuša ![:D](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile01.gif) (nič v zlom) nikdy by som sa na ňu nevrátil ...
|
|
Registrovaný: 20.11.07 Prihlásený: 18.01.09 Príspevky: 2929 Témy: 116 | 116 |
mno vyzera to zaujimavo najhorsie je asi to logo take dost do oci bijuce a este tych kvetiniek menej ale inak to ujde ![:)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile02.gif)
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 16 ] | |
|