4 roky som mal mágio a mal som to prepojené s domácim kinom takto:
TV - mágio HDMI
DK - mágio optika
DK-TV HDMI
Fungovalo to podľa mojich predstáv, čiže hlavne mi išiel zvuk z mágia cez DK. Vtedy mi to robil kamoš, podľa ktorého to vedelo fungovať jedine takto. Ale orange box mal len scart a HDMI, čiže som sa obával toho, že cez DK fiber tv nerozchodím a neviem ako by som si zvykol na ten strašný zvuk z TV reproduktorov. Nad blu ray som rozmýšlal len kvôli filmom, pretože teraz keď potiahnem HDMI z pc do telky, tak mi išiel zvuk len z TV repro čo mi kazilo celý zážitok, bohužiaľ už som si zvykol na iný zvuk
No ale pri tom blu ray prehrávači som sa dočítal, že 5.1 repro z DVD domáceho kina tam nie je možné zapojiť, pretože to v sebe nemá ani zosilovač. V týchto veciach som sa nevyznal, takže som to nevedel posúdiť a tak som k sebe zavolal kamoša ktorý sa do toho vyzná a ten mi to všetko povysvetloval , takže už som trošku múdrejší. Chvalabohu ten môj TV má optický vstup, čiže sa len domáce kino a telka prepojila optikou a teraz všetko čo ide cez HDMI do telky mi ide cez repráky z domáceho kina. Čiže aj fiber TV a čomu som veľmi rád aj PC. Čiže žiadny blu ray nepotrebujem, teraz to je všetko podľa mojich predstáv, ale ďakujem za radu