Celkom dobrá prácička... hlavne sa mi páči interiér... žiadne čačky-mačky, ale páči sa mi....a páči sa mi aj ten vrch..!!! Len až tak tam tých úprav zas není..... ešte by sa tam určite dalo niečo porezať a popíliť..!!!!
A hlavne... ty nemáš žiadny nasávací vetrák???? Ten by bolo treba.. nech je v skrinke aj prievan...!!!;)
5.5/10
_________________ CPU: AMD Phenom X4 9600BE 2300@2600Mhz + ARCTIC Freezer 64 PRO+ Recenzia ... MB: ASUS M2A-VM ... VGA:ATi Radeon HD 4850 512MB DDR3 ... RAM:2x1GB DDR2 800MHz A-DATA + THERMALTAKE Chladiče ... HDD:Hitachi 120 Gb + 160 Gb externý ... PSU:Sansun 480 W ... MONITOR:LCD ASUS VW222U ... OS:Windows Vista Home Premium ... CASE:Stále v štádiu "Tuningu" [IT CROWD FAN - SOUTH PARK FAN - METAL FAN - PC HW & GAMES FAN - CRYSIS FAN Am I Retard ?
viete on prave teraz zacal robit tuto case na novo do predu som mu pomohol vyrezat cely pred a nahradili sme ho tahokovom nejake hrany sme tam zatmelili aby to bolo sumernea rovne este je to len zaciatok
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
hej ma inak predok vyrezal klimo ja som tmelil a taky som tvaroval mriezku a on ju pridelal teraz je to dobry neviem kedy prida foto ale vcera sme robili u mna v dielny na jeho mod kos na diky a mechaniky vyzera celkom dobre ale dalo to zabrat
fakt bi sa to hodilo nafotiť aj pri dennom svetle s kvalitnejším foto .aby boli vidieť aj detaily.odkial ste kupovali veci na modding,plexi,sietka,FANY,svetlá...?