Caute.
V minulosti som mal problem s bluetooth špuntami, ktore som chcel pripojit k notebooku a pocuvat, bud som sa sparoval ale nepripojil, alebo pripojil ale po chvili sa same vypli/ohluchli. Vykaslal som sa na to, no stretol som sa prave s podobnym problemom.
JBL Tune 500bt sa nechcu spojit s Dell xps 13 9350. Skusal som preinstalovat bluetooth drivery, niekolko krat restart pc, odpojenie, zapojenie sluchadiel cez BT, skusal som starsie drivery, najnovsie, ale stale ten isty problem. Sluchadla sice v BT vyhladavani najde, sparuje sa s nimi, ale ked sa chcem pripojit, napise mi ze niesu pripojene a mam skontrolovat ci su pripojene (co je blbost kedze su bezdrotove). Snazil som sa najst aj nieco na google, skusal som po jednom vypinat BT drivery, hladat nove verzie, no bezuspesne. Sluchadla samozrejme cez telefon funguju spravne, dnes ich skusim spojazdnit na mojom Inspirone, no ocakavam rovnaky scenar.
Vie niekto poradit? Dakujem
_________________ PC Ryzen 5 2600, 16GB RAM, NVIDIA GTX 1660 Super, Win10 Laptop DELL INSPIRON 7537 - i7-4500U, 8GB RAM, NVidia GT 750M, Win10 Phone Apple iPhone 14 128Gb Car Skoda Octavia Mk3 |