Dobrý deň želám,
nedávno som pre synovca kupoval počítač. Našiel som na bazoši inzerát a kúpil som mu počítač s nasledovnými parametrami:
CPU: AMD Rytezen 3 - 1200 Quad - Core (4 jadránv3.1vGHz) GPU: Nividia GeForce GTX 1050 Ti - 4GB RAM: 8GB SSD: 256GB 300W zdroj krásne vysveitený a odvzdušnený case, musel som ho síce rozobrať lebo tam bola menšia vrstva prachu (typujem na rok a pol používania), no po kompletnom vyčistení a nanovo osadení komponentov bežal ako nový.
ku tomu som dostal acer monitor, krakeny, hernú myš aj klávesnicu. S cenou sa ťažko dohadovať kedže som ho vymieňal za môj starý Iphone 8 ktorý ma hodnotu približne 260 eur. Každopádne počítač mu bol promárne kupovaný na hranie, kežde mal už fakt starú mašinu kde vedľa rozbehal minecraft. Ku tomuto počítaču si prihodil ešte svoj starý 500GB hdd. Rozmýšlam ešte nad kúpou 8GB ramiek no asi by to nevyužil kedže hráva na tom GTA 5, fortnite a minecraft.
Skúste mi prosím prípadne napísať Váš názor na to či to bola dobrá kúpa alebo nie, prípadne či by sa vyplatilo ešte niečo dokúpiť čo by dodalo zostave boost. Ďakujem
|