hneď na úvod by som chcel povedať, že rád by som prelistoval tému Windows 7 ale 120 by mi zabralo veľmi dlho a tento problém bol diskutovaný na zahraničných fórach, no akosi to nepomohlo...
situácia ?
Lenovo ideaPad G460/560 (neviem ktorý to je dodnes, je to NB od známeho)
predinštalovaný Windows 7 Home Premium (predpokládam 64bit kedže má 4gb ram)
príslušenstvo vo forme CD ? žiadne CD (ďakujme Datart-u)
a teraz k problému, po zapnutí NB zlyhá bootovanie výjde error kde opisuje že WINLOAD.EXE je zmazaný alebo porušený atď. hore sú body kde treba vložiť cd od W7 a bla bla bla, samozrejme to cdčko nie je, problém je označovaný ako 0xc00000f...
takže čo som skúšal ? skúšal som tam dať svoje windows 7 dvdčko no ten postup nefungoval ok...tak som skúsil recovery tools...automatic repair nič neurobil, SYSTEM RESTORE nula bodov kedže to páni v datarte tak naštelovali že sa neukládala vôbec urobili len neaký 20gb partíciu (OEM) kde je ak sa nemýlim bitová kópia windowsu z (10.1.2011). potom prišiel narad command prompt...no takže podľa návodov ? áno milión príkazov postupov...od chkdsk /f /r cez fixmbr bootrec atď atď....nefungovalo nič...
a prečo tu píšem ? žiadam o pomoc slovákov a čechov...sú šikovnejší ako tí zahraniční...
Nemôže sa preinštalovať Win ani dať dá bitová kópia win-u...lebo na NB sú dôležité veci (samozrejme nezálohované) dokumenty atď, a sú tam kde je nainštalovaný win...
skúšal som aj win 7 recovery disk (64bit) to isté ako keď som dal svoj win disk...
takže týmto spôsobom Vás priatelia žiadam o pomoc, možno ste už s tým mali skúsenosti...
za rady a za ochotu vopred Ďakujem