Ahojte,
mám problém s grafikou. Jedná sa o GeForce 8600 GT. Hral som dnes Dirt 2, obraz 3x sekol s tým, že sa objavila na chvíľu plocha potom zasa hra a následne mi vyskočila BSOD. Chybný súbor je v spomenutý v predmete -
nvlddmkm.sys.
Už 3 hodiny sa snažím nejako opraviť túto chybu, no už som zúfalý. Našiel som x riešení, ale ani jedno nefunguje... Najčastejšie užívateľom pomohla
výmena spomenutého súboru, nainštalovanie iného ovládača, obnova systému na starší bod a neviem čo všetko ešte, no mne nič nepomohlo. "Vďaka"
tejto téme z jedného fóra však začínam veriť tomu, že to fakt neopravím.
Pred 5 dňami som kompletne preinštaloval Windows a teraz toto... Inak mám teda Win7 64bit, AMD Athlon X2 Dual Core 2.61GHz, 4GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT. V núdzovom režime z ktorého aj teraz píšem všetko ide, no keď nechám načítať Win normálne, tak po obrazovke s logom Windowsu (Starting Windows) obrazovka zošedne a po asi 5 sekundách naskočí znova BSOD (v prílohe).
Naozaj som prešiel asi všetky možné návody, rady a neviem čo všetko, ale nič mi nepomohlo. Nestretol sa niekto s tým problémom?
![BSOD nvlddmkm.sys (GeForce 8600 GT) BSOD nvlddmkm.sys (GeForce 8600 GT)](http://dl.dropbox.com/u/6267900/MIX/DSC00029.jpg)