Zdravim
napisal som nejaky taky to kod:
Kód:
if($send=="1")
{
$sql = "SELECT * FROM X_karty WHERE sendmail='1' AND newsletter='1' AND view='1' AND email LIKE '%@%' ORDER BY id ASC LIMIT 500";
$vysledok = mysql_query($sql);
if (!$vysledok) { die("Chyba pri dotaze do databázy. #2"); }
while ($riadok=mysql_fetch_array($vysledok))
{
$idzak=$riadok['id'];
$namezak=$riadok['name'];
$surnamezak=$riadok['surname'];
$emailzak=$riadok['email'];
$newsletter=$riadok['newsletter'];
$send=$riadok['sendmail'];
$subject2 = "$predmet";
$message="<html>
<body>
<div>$textdb</div>
</html>
</body>";
$headers2 .= "From: ABCD Filakovo <abcd@abcd.sk>" . "\r\n";
"X-Mailer: php\r\n";
$headers2 .= "MIME-Version: 1.0" . "\r\n";
$headers2 .= "Content-type: text/html; charset=utf-8" . "\r\n";
//$headers2 .= "Bcc: $emailzak\r\n";
//$headers2 .= "To: $aics_email" . "\r\n";
//echo "<p>$message";
$success=mail($emailzak, $subject2, "$message
<p>
<hr size=\"1\" style=\"color: #ccc;\">
<p align=\"center\">
+421 905 111 222<br>
abcd@abcd<br>
www.abcd.sk
</p>
<p>
<center>
<font size=\"1\" color=\"#6e6e6e\">pre zrušenie odberu o novinkách kliknite <a href=\"https://abcd.sk/cnlnewsletter.php?page=cancelnews&id=$idzak&email=$emailzak&newsletter=0&name=$namezak&surname=$surnamezak\">sem</a>.</font>
</center>", $headers2);
}
otazka je, ze ci sa podla vas tymto da vytvorit nejake to hromadne odosielanie mailov s tym, ze na hostingu je povolenych 2000 mailov za hodinu a skript je pustany kazdu pol hodinu cez cron. Skript pokracuje dalej stym, ze uz vybranym emailovym adresam v databaze v stlpci sendmail prepise 0 na 1 to znamena, ze uz bol odoslany mail a ak maju vsetky kontakty v stlpci sendmail 1 tak v druhej tabulke kde je ulozeny text mailu sa prepise send z 1 na 0 tym padom koniec odosielania.
Skusal som to na dokopy 6 adresach stym, ze skript prebehol kazdych 5minut a odoslal 2 maili fungovalo to takze moja otazka znie ci to bude fungovat aj takto ako som opisal cize 500adries kazdu pol hodinu. Nemam to ako otestovat pri tomto pocte tak sa pytam ci niekto stym nema skusenost alebo nevie nieco o tom viac.
Dakujem.