Zdravím, mám problém s hrou CoD BO, taký že mi dosť seká. Hlavne ukážky, ale aj počas hrania pritom požiadavky myslím že spĺnam ak nie odporúčané tak aspon minimálne s konfiguráciou AMD Athlon ll X3 3.4GHZ, AMD Radeon HD6670 1GB, 4GB RAM 1333MHz. Tak isto seká aj na NTB AMD 4-jadro 3.2GHZ, na oboch kompoch je Windows 7 - uplne čistý s najnovšími drivermi. Seká to aj na uplne minimálnom grafickom nastavení - vsetko na low, potom to uz skoro ani neseká, lebo vtedy procesor aspon chvílu nieje vyťažený stále na 100% - hra je kúpená na Steam-e čiže originál. Neviem či už pri sťahovaní hry sú v nej zahrnuté aj nejaké patche či ich treba stiahnuť zvlášť? Je tento problém u tejto hry bežný že sa seká? Ak viete o niečom čo by tento problém vedelo vyriešiť tak prosím poradte. Len poprosim sa vyhnut radam tipu kupit nový stroj, to radsej niekomu predám tu hru aj s uctom na ktorom je. Pritom CoD MW3 som hral na high grafike bez záseku aj pri FHD monitore. Tusim ze aj ked som mal na skusku stiahnute CoD BO 2 tak ani to az tak nelagovalo ako tá jednotka. Prosim poradte ak sa dá. Teraz som mal spusteny multiplayer a ten ide uplne hladucko bez zaseku na high grafe, nerozumiem tomu, spusim SP a lagy.
|