Neskutocna sra*ka...netusim ci sa tam vo velkom cheatuje alebo co.... Zabiju ma prakticky ihned, 1-2 zasahy, ja do nich perem 10 striel a sotva trafim...to je akoze co. A nie, niesom z formy, poslednych par mesiacov hravam po veceroch CSGO. Takze reflexy nemam pomale, akoby som rok ziadnu FPS nehral. A potom si pozrem kill-cam a jemu ta zbran vobec nekope. Mne to lieta jak splaseny zajac. On s tym mieri jak terminator, proste na istotu. No a ta pistolka, to je uz uplna parodia. A este napisu ze ma low recoil. Pokial s tym clovek striela len trochu rychlo, aby aj daco zabil, tak to ma rozptyl vacsi nez brokovnica. Netrafi to nic.
A tiez, beham po mape a kopu krat ma sundaju zozadu ci zdakade....proste jak keby mali vsetci wallhack ci co.
Na zvukoch nevidim nic zle, ale grafika....neviem kto schvalil pouzitie toho oskliveho rozmaznuteho AA, ale je to na facku. Jediny normalny AA, co nemaze obraz je stare dobre SMAA, ale iba 1x. Nic vyssie hra nepozna. Uz potom su tam len nejake haluzne T2x a podobne somariny, co sa chova jak spojenie SMAA a FXAA, ovsem celkom dost maznute, takze to vyzera, akoby si clovek zapol len FXAA, co je samozrejme parodia na normalny AA.
Textury mi prisli OK, ale celkovy vzhlad modelov a prostredia mi pride akoby som hral hru z 2005, akurat pretexturovanu.
Keby som si toto kupil, tak sa citim podvedeny v plnej miere. Zlate BF1, alebo SWBF 1 ci nova 2 ked vyjde, to ma grady a je to o niecom inom.
_________________ Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM Xiaomi 14T 256GB |