Opravit si to v spolupraci so spravcom neznameho servera na tvojom neznamom zariadeni s neznamym operacnym systemom.
"nejde mi pripojit na server" nieje popis problemu. Dodaj komplet vsetky informacie.
Orange dava ipv6 poslednych 5-6r. Pokial bolo pripojenie zriadene skorej, je mozne ze mas ipv4.
Ak mas predsalen ipv6, kontaktuj orange ohladom tohoto problemu a tiez aj spravcu toho servera, ze ci vobec podporuje pristup cez ipv6. Su servery, ktore to nepodporuju kvoli zastaranemu systemu, alebo sa s tym spravcovi nechce babrat.
// Spojený príspevok Ned 13.11.22 15:21Ked sa pripojis kablom, nie wifi, nejde to tiez?
Mam orange optiku, skusal som teraz a k tomu suboru sa dostanem. Ale mam ipv4. Pokial mas Zyxel router, tak mas pravdepodobne DSL pripojenie, tam by mali take davat. Aky je to presne model routra?
Pokial sa z orange pripojenia neda dostat na server ani cez kablove pripojenie, tak je treba bombardovat podporu orange, pripadne im pohrozit odchodom, nakolko ich sluzba nefunguje ako ma. Cize by sa nemali ani vyhrazat pokutou za zrusenie viazanosti, lebo problem je u nich. Vacsinou sa potom zobudia a riesia.
Ti technici vo firme skusali presne co? Mohhli by to nejak testnut zo svojej strany, napr. cez RDP sa skusit pripojit na tvoj ntb. Ten server kde sa chces pripojit patri tvojej firme? Skusali technili ipv6 pristupy nan?