mam starsi model pc a chcem sa opytat ci mam pokracovat v investicii do stareho alebo mam kupit novy? parametre steho;intel pentium 4CPU;3.20GHZ;1.93GB of RAM.doska -ATA-RC-410-M;zdroj-ATX-300-12-Z hard.seagate-160GB graf.-nvidia geforce fermi GT 430 1GB DX11
Na hry by sa dalo čisto bednu od 500 do 1000 podla toho kolko chces investovat a podla toho na akých požiadavkách by si to chcel hrať Potom ci chces kupovat WIN,Monitor, a ostatné (myš.. atd)
hej chcem kupit vsetko ale ako vravim bud casom alebo nasetrim.tu sa da kupovat cez ebay a celkom schopne ceny.chcem hrat hry a pozerat filmi.teraz co mam tak mu hrabe spomaleny net,vsetko je na nic som kupil za 30 libier
// Spojený príspevok Uto 11.11.14 14:28
vcera som kupil tu graficku za 20lib.ale chcel som zatial viuzivat tento kym nebudem mat peniaze pokope co mam robit aby isiel normalne
vravim dam kolko treba ale kazdy tyzdem mozem kupit nieco.napis odkial mam zacat.co mam kupit prve a od toho sa odrazim.som upny laik ale poskladat mi neni problem
Ako by som to napísal, kupovat kazdy tyzden niečo je chobotina... radsej si odloz, tyzdenne tie peniaze, ked budes mat 1000 libier poskladáme ti full comp, a bolo by zbytocne to teraz vypisovat lebo kto vie co bude za mesiac, pol rok....
dikiza radu ale neviem preco mi nejde tato sunka nemeam slovenske programi a aspon zatial chcem pozerat filmi,alebo cez net nase programi a ide mi strasne pomaly som terz tam daval instalovat windows xp takemu pakistancovi a vsetko je na......