Mám GTX 770 od MSI v klude má karta 33 stupňov procák 30
Keď zapnem náročnejšiu hru t.j. MAD MAX, GTA5, DYING LIGHT... Procák 4-jadro má krásnych 45 v záťaži a Grafika? 80 stupňov. Čo sa mi na dotyk zdá dosť.
Chcem sa vás teda opýtať či je 80*C v norme alebo by som si mal radšej kúpiť nejaký externý chladič?
V chladičoch na grafiku sa nevyznám a nemám ani žiadny prehlad ohladom toho. Viete mi poradiť nejaký kvalitný? Ani neviem čo taká vec môže stáť
BTW oplatí sa mi dať na grafiku vodné chladenie alebo stačí nejaké aktívne?
Na tu grafiku su to normalne teploty, ak neprezradis aku mas skrinu tak sa ti tazko poradi
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
80c pre grafiku v zatazi je ok. Môžeš ju prepastovať pripadne sa pohrať s krivkou fanu (napr. V msi afterburner) ak ti matom tak záleží. Ale to je všetko.
Do toho afterburneru môžem pozrieť. Ale teda hovoríte v podstate. že lepší chladič by nepomohol? Aj keby dokázal dať teplotu o 10*C dole bolo by to super podla mňa. Prepastovanie - to by mi spravil známy ale až o pár dní, dnes nerobí.