No vieš čo, teplotu som predtým nemonitoroval, chcel som new chladič iba kvôli tomu hluku, ktorý spôsoboval originál chladič P4, keď som mastil hry. Teraz som si stiahol speedfan a ukazuje mi teploty nasledovne: System: 49°C, CPU: 45-46°C, AUX: 17°C, HDD: 30°C. Neviem ale, čo znamená tá teplota system a AUX, nevieš mi prosím ťa poradiť, čo to je? Akurát na chipsete som zbadal zvýšenie teploty o 10°C (pred tým, ako som namontoval AC, mal 46°C, teraz má tak okolo 55-56°C), viem to podľa toho, lebo mám vpredu na PC displej na ktorom mi ukazuje jeho teplotu. Na nete som pozeral, či nie je tá hodnota priveľa a došiel som k záveru, že by to malo byť OK...To zvýšenie teploty chipsetu si vysvetľujem jedine tak, že keď som tam mal starý chladič na CPU, ofukoval aj chipset zrejme a tento AC fan je nasmerovaný tak, že fúka smerom od predu k zadnej strane PC, takže toho chladenia na chipset sa dostane menej (iba z fanu, ktorý je v prednej časti - ofukuje HDD). Takže asi tak..som sa trochen rozpísal
Inak ešte aby som bol úplný, moja zostava: ASUS P5GD2X, P4- 2,66Ghz, ASUS X700PRO 128MB, 2x 512MB RAM...