cafko...tak budem musiet kupit chladice do pc lebo pri vacsej zatazi sa mi prehrievaju...
na hdd som nasiel takuto srandu na agem stranke
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7546777 a chcem sa spytat ci sa to oplati ci to chladi dobre alebo ak mate nejaky iny napad na chladic na hdd..je pravda ze hdd sa mi moc este neprehrieva ma 44°C ale ked uz idem kupovat tak kupim hned na all veci
potom este by ma zaujimalo aky chladic by ste mi odporucili na moj procak intel core 2 quad q6600...bezne pri zapnuti maju vsetky jadra teplotu od 47-51 ked ale pospustam programy hry atd teplota stupne o 15-20 stupnov na kazdom jadre...a ked som skusal maximalnu zataz cpu tak mi teploty stupili az o 25-27 °C a potom rr pc (tak to mam nastavene v biose) takze som nezistil (ani moc nechcel) ze do akych extremov sa teplota vysplha
a do tretice potrebujem poradit nejaky chladic aj na grafarnu mam geforce 8800 GT 512 MB
viem ze ta teplota moze byt sposobena aj prachom (ten pc ma rok a dva mesiace a nebol este cisteny) ale v servise je taka ochota ze pome v zime na jahody...bral som im pc ze ho potrebujem precistit a oni si zaprve chceli hned uctovat a este mi povedali ze to potrva 2 tyzdne lebo ze to musia posielat do NR a ze teraz tam maju vela pocitacov...otvorit a precistit si ho nemozem lebo mam este zaruku a tym padom by som ju stratil...
este otazka ak by som kupil nove chladice postaci mi 450 zdroj?