peteritto: Mne robilo niečo podobné, nemohol som otvoriť správcu úloh, nefungovala žiadna klávesová skratka, keď som klikol dvakrát na ikonu otvorilo mi jej vlastnosti, taktiež som musel otvárať aplikácie tak, že som nane klikol pravým tlačidlom a dal open, keď som písal mi namiesto určitých písmen písalo nezmyslené písmená, ba dokonca znaky, keď som reštartoval PC tak to trvalo omnoho dlhšie ako normálne. Nevedel som sa toho zbaviť celý deň, nakoniec večer som celý naštvatý vypol PC stým, že ráno nahodím odznova windows a sformátujem, ráno zapnem PC a išlo mi všetko v pohode. Nechápem ako som to spravil, ale poviem ti, že za celý čas čo mám PC som ho v ten deň mal vypnutý najdlhšie. Vypol som ho surovo tlačidlom na bedni. Možno ti je tento post naprd, ale aspoň vieš, že to netrápi len teba.
PS: Windows mám pirátsky - XP.
Spýtam sa teda tu nebudem pradsa zakladať kvôli tomu novú tému.
No prejdem k otázke, používam antivírus NOD32 a niesom sním veľmi spokojný, preto som sa rozhodol otestovať AVIRU /počul som onej veľa dobrých vecí/ naklikám si stránku ale neviem ktorú si mám stiahnúť.
Je tam Avira AntiVir 8 PE a AVIRA Desktop for Windows 1, pričom to prvé je free a to druhé share.
Ďakujem za radu.
|