Zdravím, mal by som tu jeden taký menší problém, mám Google Chrome a dostal som nejaký vir alebo niečo podobné, po každom spustený chromu sa my spolu s prednastavenou kartou google spustia ešte dve karty jedna je babylon prehliadač a druhá search.conduit prehliadač, sakra neviem ako to dostrániť, dnes som si preinštaloval win na 64bit lebo som mal 32bit, keď preinštalujete win tak sa vám všetko presunie do zložky windows.old, porobil som si nejaké tie veci skype, chorme atd. a bolo všetko v pohode ale po niekoľkých spustený sa odrazu ako keby zo zložky windows.old načítali nastavenia chromu a pridali sa my doň všetky záložky ako som mal no a plus k tomu aj babylon spolu s counduit... ktorý som predtým nemal, iba ten babyol som mal
sakra neviem ako to dať preč, skúšal som aj v AppData vymazať všetky súbory ktoré súvisa s chromom ale nepomohlo, mám ESET aktuálny a ten my asi tiež nejako nepomohol v tomto, skúšal som aj program Microsoft Security Essentials a ani on my nepomohol
tak ja neviem fakt ako to odstrániť, pls poradte niekto ako to odstrániť Ďakujem