Zdravim. Po preinstalovani Windowsu som zacal mat problem s hrami. Ostatne vsetko ide v poriadku. Neviem si s tym uz rady. Ked som nainstaloval a spustil hru tak mi najprv vyhadzovalo chybajuce knicnice..vsetky som nainstaloval ktore to vyhadzovalo ale teraz mi to zobrazuje chybu 0xc00007b a nic nepomaha. Uz som preinstaloval windows aj dvakrat...directx som preinstaloval...kodeky....vsetko co sa dalo...neviem uz co s tym...vacsina hier co som nainstaloval nesla spustit...spustil som len Watch dogs....
Postahuj aktualizacie a zapni si, nie su na srandu... pravdepodobna chyba net.frameworku
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
Ovladace k doske a grafike mas vsetky aktualne? Prescanuj pc antivirusom aj antispywerom, aky antivir pouzivas?
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
ovladac ku grafike mam najnovsi...k doske idem skusit najst najnovsi...a virus to byt nemoze kedze to je po novej instalacie windowsu..
// Spojený príspevok Str 16.07.14 20:06
Po 1. novonainstalovany windows by dodrbkany byt nemal.... po 2. aj keby to neboli originaly tak ako vysvetlis ze pred preinstalovanim windowsu mi vsetky tieto hry isli?? podotykam ze aj ten windows bol uplne ten isty...
pri wareze ti nik nic negarantuje, nevies ci tam nieco nebolo zmenene rovno v instalacke, skoda to riesit. Bud toto, alebo mas riadne dojebabrany OS, ked to robilo blbiny s kniznicami.