Ahojte, mám nový skladaný pc. graficka karta: Sapphire Radeon HD 7850/ PCI-E/ 1GB DDR5/ 2xDVI/ DP/HDMI doska: GIGABYTE 970A-DS3/ AMD 970/ AM3+/ 4xDDR3 mam windows7 64bit.
Po zloženi pc som nainštaloval win, cd z dosky. Po nainštalovani ovladačov(cd) na gkartu a reštartovani mi vypisalo error BSOD 0x0000116. win som reinštaloval, opäť po nainštalovani poslednych ovladačov tentokrat zo stranky sa stalo to iste, ten isty error. V safe mode som použil program driver swepper a odinštaloval ovladače. Win normalne nabehol. Skratka bez ovladačov funguje všetko "ako ma" samozrejme mi nezapne hru napr...
Tak sa pýtam či je problem v grafickej karte žr nejakym spôsobom odišla, popripade či ju komp nevidi. Zapojena je podla mna spravne, daval som ju 3krat tam a s5. Môže byť chba v biose? Na monitore som občas videl červene pruhy. Snad by som ešte dodal že po nainštalovani ovladačov som normalne hral fifu13 na max detailoch, reinštal a zrazu som sa nemohol dostat do winu. Ak ma ešte čosi napadne čo som zabudol spomenuť tak to sem dopíšem. Chcem sa teda na zaver opytať na riešenia alebo v čom môže byť chyba, čo mám robiť.
Dakujem
|