Zdravim pani, mam taky problem. Potrebujem dostat stary HDD s WIN95 do o nieco novsieho PC (ten prvy bol z roku 98 takze co sa tyka hardware = dnesna kalkulacka
, ten novsi uz ma celeron 2,6ghz , 512mb ram takze oproti tomu staremu vykonna masina
) . Problem je v tom, ze ked zapnem tak zacne nabehovat ale naskoci chybova hlaska, ze Chyba inicializie systemu IOS. Chyba ochrany systemu Windows. Restartuje PC . Lenze , nasiel som navody na to ako to odstranit resp. aspon nejak spojazdnit ale vsetko ide cez nudzovy rezim ale ja sa nedosanem ani cez nudzovy rezim - stale mi napise tu istu chybu
Jeden clanok hovori, ze:
Citácia:
Nejprve je třeba smazat soubor RMM.PDR. Restartujte a při startu počítače držte stisknutou klávesu F8. Ze startovací nabídky zvolte položku Nouzový režim. Otevřete složku C:\Windows\System\losub.sys a smažte soubor RMM.PDR. Po restartu se soubor obnoví.
Jedine co sa mozem nejak pohnut dalej, je prikazovy riadok MS-DOS (ten fuguje) takze ja sa nedostanem cez nudzovy rezim do tej zlozky ale nedokazem ten subor RMM.PDR nejak vymazat cez ten riadok? Napriklad "del rmm.pdr" ? Alebo neviete nejaku radu ako sa dostat do toho ked nejde ani ten nudzovy rezim
Ide mi hlavne o zachranu dat nakolko boli na tom HDD dost podstatne veci ktore by som velmi nerad stratil
Dakujem