Zdravim. Mam ext. HDD WD MyBook Essential Edition 250GB, 7200RPM, 8MB cache, USB 2.0, 1,5 roka stary(stara verzia) a na Win XP slape ako ma ale na Viste je taky problem.
Ide o to ze ked sa automaticky zapina aj s PC takze ho bios rospozna hned pri bootovani a ked zacne bootovat Vista tak jej to trva trochu dlhsie (cakam o cca 1 min dlhsie kym vidim plochu), ale ked sa automaticky zapne (pri starte pc) a hned ho vypnem tak Vista nastartuje rychlejsie (o tu minutu), rovnako ako ked nieje pripojeny kablom, a ked uz som prihlaseny vo viste a zapnem HDD tak sa hned ozve zvucka ako pri pripojeni usb kluca.. ale ziadne HDD neukaze nikde az za tu jednu minutu od zapnutia hdd sa zjavi ponuka autorun, pred nou ziadna aktivita na hdd.
bolo to tak vo Vista Ultimate beta2, Vista Ultimate aj Vista Ultimate SP1. a aj na inej doske to robilo najprv som mal biostar s chipsetom 945 a teraz asus p5e(x38) a rovnaky problem. nevadi mi to az tak velmi ale ked ma niekto skusenosti a riesenie toho problemu tak sa ozvite (googlil som a aj som hladal na fore no nic). vopred dik.
|