Mam jeden problém...ked zapnem PC nacita(nabootuje windows)mi cd...a potom naskoci cierna obrazovka a ciarka hore A nic dalej...Skusal som aj preinstalovat Windows ale ked sa mi restartol aby dokoncilo instalaciu zase nabehla ta mala ciarka a nic dalej CO S TYM????????
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
nejde...proste vzdy ked zapnem PC a uz nacitava CD(ta cierna obrazovka a dole je napisane ze nacitava CD((Bootuje z CD)))...potom naskoci cierna obrazovka a hore v lavom rohu stale blika-> -
mno mne sa stala taka hakuz ze raz som len tak zapal PC, bootuje... a zrazu len: Error reading from source file or disk(alebo nieco v tom zmysle), potom ked nepomohla ani reinstalacia winu som zistil ze odisiel hdd...
a dva tzydne som bol bez kompu
UZ som sa nato vykaslal...zaniesol som ho do opravy nemal som nato nervy....ale zevrej som mal ohnute nejake dosticky ale hlavne ze to bolo zadara ale dik za ochotu