A ide ti spustit windows v nudzovom rezime? Pri startovani treba stlacit f8 a mala by sa zobrazit taka ponuka s rezimami spustenia - tam zvol nudzovy rezim.
tak pouzil som nato SEAGATE tools....smart mi vypisalo ze je vsetko oK..a ostatne testy az na dva (Generic,drive self test ) boli vsetky PASS......aby som to este upresnil mne sa WIN nastartuje ale musim aspon dvadsat krat zpakovat moznost START WINDOWS normally
Napada ma jedno riesenie ale nemusi byt najlepsie. Zozen si ten subor z nejakeho ineho pc, nabootuj liveCD linuxu, povodny subor vymaz a nahod novy. Mozno to pojde.
no tak dneska mi to uz ani po stom !start windows normally" nenastartovalo system....dal som aj REPAIR s vista CD ale nic ...co mam robit ? reinstall nepripada do uvahy:)
Co takto pouzit vyhladavanie? Aku verziu visty to mas? mne na 64 bit Business ten subor naslo v c:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-ndis_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18000_none_03e5c74ad46c7e4e
Nepoznas niekoho kto mas tiez home premium ze by si si ten subor skopcil od neho a cez ubuntu prekopiroval. Ja home premium nemam zeby som ti ho niekde uploadol.