Zdravím, testoval som 2,5" HDD HITACHI 60GB, Model: HTS541060G9SA00 a programami ako: HD Tune Pro a Active Hard Disk Monitor Build 3 vykazuje HDD problém, chybne sektory. Mal som na ňom nejaké filmy ale asi 3 filmy nešlo kopírovať, vystrihnúť a ani prehrať, respektíve šlo prehrať ale v niektorom mieste sa film zasekol. Disk je vyrobený v september 2005 a je z notebooku TOSHIBA. Používal som ho ako externý HDD. Chcem sa spýtať, či sa s tým HDD ešte dá niečo robiť alebo hu už môžem vyhodiť?? Neviem či sa mi sem podarí pripojiť fotografie testu. No neviem ako sem vložiť fotografiu.
Este som tuto proceduru nerobil, ale uz som cital, ze disk s chybnymi sektormi je mozne pouzivat po oznaceni danych sektorov cez nejaky soft, vyskusaj aj tento postup s prikazmi z temy. Ak nepomoze hladaj soft na oznacenie danych sektorov.
// pridané po 20 hodinách 48 minútach od posledného príspevku
Skúška dopadla negatívne, respektíve nič to neurobilo. Skúšal som to aj cez program HDD Regenerator ale ten je ako demo. Chcú za neho $59.95 a navyše za to či to opraví záruka žiadna. Téma uzavretá. Ďakujem za pomoc.