Prosim Vas potreboval by som poradit...
Zacnem uplne od zaciatku aby ste boli v obraze
Pred takymi dvoma týždnami mi prestal ist internet najprv som hladal chybu v pc a v kabloch neskor som zavolal poskytovatela internetu nech to pride pozret ked prisli tak si najskor neboli isty kde je chyba potom povedali ze odyslo zariadenie (router) a ze namontuju nove.... ale napokon nechali ten stary router a povedali ze ked nepojde net tak aby som restartol router... lenze v poslednej dobe ten internet dost casto vypadava a nejde ani takou rychlostov aku mam garantovanu to jest z 1500 kbps ide mozno na 600kbps viem ze su tam nejake odchylky ale az take velke.... a pritom ten router musim stale restartovat... A ked som im otom povedal ako je to s tym internetom tak povedali ze chyba bude v PC... dobre to by som mozno bral ale ked internet nejde ani na notbooku v drhej izbe tak tosa mi nezda .... tak vas prosim o radu ako mam v tejto situacii pokracovat a ci naozaj moze byt chyba v obydvoch PC ale podotykam ze takmer rok co mam tento net tak neboly ziadne problemy ani vypadky vsetko bezalo ako hodinky tak prosim o radu...