ako hovori uz nazov prispevku mam problem s nowym HDD...
...kupil som si 640ku WD 32mb green a takto som postupoval:
...v Pc som nechal stary HDD a zapojil som aj novy HDD, novy som rozdelil pomocou EASEUS Partition Manager na 2 skoro rovnake particie... na jednu particiu som skopiroval dokumenty zo stareho HDD (nie windows ani program files, iba hudbu, fotky, instalacky programov) a druha particia zostala prazdna, pripravena na windows, programy a hry... stary HDD som odpojil vlozil som instalacne cd Windows 7 a zacal instalovat vsetko prebiehalo v poriadku potom sa instalacia restartovala a pri bootovani HDD mi nabehlo: A disk read error occured, Press Ctrl+Alt+Del to restart... NEVIETE KDE SOM SPRAVIL CHYBU ALEBO CO SA STALO? JE MOZNE ZE HDD JE POSKODENY(je uplne novy)
...druhy pokus som skusil inak:
zapojil som povodny (stary hdd uz s nainstalovanym w7) sucasne s novym, windows nabehol(z toho stareho) a v prostredi windows som pustil instalaciu w7 na novy HDD, vsetko islo jak malo pocitac sa pri instalacii niekolko krat restartoval ale instalacia prebehla uspesne. potom som pc vypal a odpojil stary HDD a pri bootovani mi vyhodilo: BOOTMGR is missing, Press Ctrl +...
...to uz ma asi trafil slak ked som to zbadal a uz som vobec nevedel co sa deje!
...prosim Vas o vsetky rady pretoze absolutne neviem co mam teraz spravit...
DAKUJEM!