Zdravim..Chcem sa s vami podelit o môj celodenny problem ktory riešim od rána a stale ho neviem vyriešit..Dúfam že mi pomôžete
Ráno som zapol môj notebook (win8.1 pro 64bit ,gtx860m intel corei5) a začalo win načitavat normalne,zadal som heslo a prihlasil sa...Nasledne ho načitalo ale uvodnu obrazovku mi nenačitalo...Bola proste čierna obrazovka,pozadie s myškou...Myslel som si že len niečo zblblo tak som ho vypol a zapol...Nešlo to zase ta ista chyba..Stracal som nervy ta som ho vypol a zapol a už IŠIEL normalne,všetko naskočilo v pohode pracovna plocha...trochu som tomu nechapal a tak som zapol ccleaner,malwarebytes,win aktualizacie..všetko v pohode...Potom som odišiel a vypol ho..Ked som prišiel naspet poobede z race zapol so mho a zase čierna obrazovka,potom nasledne normalne a zase čierna..Nechapem tomu doteraz,raz ide normalne a raz nie...Čoto som aj pobrawsoval a narazil som na kopu ludi s tym istym problemom,dokonca aj yt navody ako ho odstranit..
Jeden problem ma však zaujal,že vraj tento black window spôsobuje akysi subor Logon.exe (video riešenia
https://www.youtube.com/watch?v=7uHUtbm1k6g )
ktory spôsobuju to čo sa deje mne..Narazil som však na zadrhel,že vraj tento subor treba vymazat spomina vo videu,ale ja ho vymazat nemôžem kedže na to nemam prava od win a neviem ako ich nastavit kedže vo vlastnostiach suboru mi to nejde..
Vedeli by ste mi poradit čo mam teda robit..? Reinstall windowsu nechcem lebo ma nebavi všetko nahadovanie spet od hier,programov,hesiel,založiek,stranok,ovladačov atd..
Inak skušal som dat bod obnovnia tyžden dozadu,bohužial nepomohlo,zase čierna obrazovka,potom zase išiel normalne a na 3 pokus zase nejde..myslim si že na 4 pokus pojde normalne...ale čo to je za život?