Chcel by som objednat cigarety z tohto eshopu https://www.ciggiesworld.ch a chcem sa vas spytat ci s tym ma niekto skusenosti a ako je to s danami? Platia sa od nejakeho poctu krabiciek alebo sa platia vzdy? Dakujem
_________________ Notebook: Acer Travelmate P253-M (CPU: Intel Core i3 3120M RAM: 4gb ddr3 GPU: Intel hd 4000 HDD: Toshiba 5400ot/s 750gb OS: Win 7 Professional) Monitor: ASUS VW22AT-CSM 22" WSXGA+ 1680x1050 Myš+klávesnica: Connect It CI-185 Mobil: Huawei P8 Lite 16gb Black
Na tej ich stranke sa ani nepise, kto je vlastne predajce a kde ma sidlo. I takych by som nekupoval nic. Ani si nemas ako overit, ci je to EU, pripadne Svajciarsko, alebo nieco ine.
Aky kolok a s akou cenou by tam mal byt? Svajciarsky? A ak oni v legistative kolky nemaju?
mareks4: Mozes si to este pre istotu overit na Financnom riaditelstve, ale zrejme to bude podobne, ako si nasiel.. Plus este nejake poplatky poste alebo kurierskej spolocnosti.. Osobny dovoz mas limitovany na urcite mnozstvo, ale toto budu zrejme preclievat automaticky..
kúp si strojček na dutinky a tabak zoženieš (veľmi kvalitný) u nás odkazy ti tu dávať nejdem-tie priemyselne vyrábané cigarety sú aj tak plné bordelu nehovoriac o týchto z pochybných stránok