Nie, je to jedna skladacka. Vsetko pekne zapada a dneska je to vsetko pripravene tak, ze prakticky pokial nemas nastrate v hlave nie si zbrkly a pozres si pripadne aj navod co je pribaleny ku kazdemu HW, tak to bude ok.
- jumpre a take veci dneska uz nemusis, nastavenie Voltage a ine veci to len pri OC, ale ani to nie je podmienka da sa aj bez toho.
- distancne srobiky: dneska uz v kazdej ("ja co som sa stretol z novymi aj smejdackymi skrinami za par sto korun") uz maju distancne stlpiky nasrobovane na minimalny nutny pocet ci uz na ATX ci mATX zakladnu dosku. Potom uz len je na tebe ci chces este domontovat napr. ja davam v okoli kde je VGA a kde na oko uznam zeby bohlo byt PCB na MB namahane (napr. pri zasuvani dakej karty). Nemusi byt vylucene na kazdej diere stlpik ale ked sa chces s tym prplat. Pozor si treba davat aby si nechytal HW tam kde nemas -kontakty, spoje, atd. Najlepsie je MB si najskor prilozit do skrine aby si videl ako kde su distancne stlpiky a to si prichystas a potom do MB mimo skrinu osadis CPU, chladic (pasta ak nie je nanesies, odlepis ochrannu foliu! ak je, zapojis kabel z fanu do MB), RAM (zapojenie DC si treba pozriet zvycajne dva sloty hned vedla seba ludia to zapajaju podla rovnakych farieb ale to nie je DC -prip. to treba kuknut v manualy). A este pred tym ako MB vlozis do skrine aby si ju upevnil na dis. nozicky (mozu byt kovove, plastove ale ja radsej kovove, s tymi plastovymi sa to horsie pripadne demontuje, no a na zaciatok sa moze stat, ze to budes vyberat..) pozriet si kde su ake piny na MB: na fany, napajania zo zdroja, a hlavne ako sa pripaja kontorlka HDD, power, reset, speaker, predny panel USB, firewire, atd. Potom ju zalozit, upevnit, zdroj upevnit a pozapajat (pozret si, ktore kable potrebujes zvysne schovaj napr. medzi bocnicu a plech na MB), pozapajat vsetko potrebne, nahodt pridavne karty: VGA, hdd, DVD mech, sata/Ata kable.. instal OS