samozrejme, ako inak sa dá hrať BF3 multiplayer? rok som s tým nemal problémy a teraz to začalo, kamarát ohľadom tých blikajúcich shaderov spomenul, že môže byť nejaký problém s pamäťou GPU, ale viac nenapísal, on ani ja sa tomu moc neruzumieme.
je to v ovladacoch, vsade sa stazuju pri MP na ovladace pri BF3, s tym asi nic nenarobis, skusaj ovladace, aku verziu mas teraz? pokial mas nejaku beta tak nahod posledne oficialne
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
ovládače na grafiku? mám najnovšie, a práveže mi to začalo robiť pri predchádzajúcej verzii ovládačov (po nejakom čase, toť nedávno) tak som zaktualizoval. a raz tá hra nabehne bez problémov, raz nie, raz s blikajúcimi shadermi. fakt neviem, či nie je chybná. aj som zapol HWMonitor, pozeral teploty a napätie a všetko v norme.