Dobrý večer,
prednedávnom mi kamarát dal opraviť Colorovo Citytab Lite 10" tablet ,zdá sa mi že to jeden z tých Made in China tabletov ale hlavne k otázke.Povedal mi že sa vobec nedá zapnúť,skúsil som factory reset ale ani na to nereágoval a ani na reset gombík.Nabíjal som ho cca 7 hodín ale nepomohlo.Rozobral som ho či nebude dáky vodič odlomení ale všetko je v pohode aj keď dotyčný menil svojpomocne repráky + preletoval vodiče od baterky a pod. ( zaujímavé že žiadny konektor z baterky,rovno priletované o dosku
) takže ma hneď napadlo mikropájkovačkou preletovať jeho všetky fušerské letovania ale tablet aj tak nenabehol.Ako ďalšiu vec som skúsil zmerať baterku či má dáku šťavu a hla mala namiesto 5V / 0,98 V.Myslel som si že je zlá baterka tak som ju odletoval a dal na zdroj nech ju kúsok zregenerujem po chvílke som na nej nameral 4,7 V tak som ju pripojil a stále nič,tak som pripojil ku zapojenej baterke zdroj čo na 100 % sa tablet musí zapnúť ak je zlá baterka ale ani neťukol ale naopak .. . zaznamenal som že mi to skratuje ( zapojil som to dobre ) všetky preletované spoje som popozeral a tie neskratujú vobec.Pokúšal som sa spojiť s PC cez USB a PC ho ani nezaznamenalo.Už som skúšal všetko čo ma napadlo + pár meraní súčiastok.Záruku na to už nemá a myslím si že keď to letoval normálnou letovačkou ( spájkovačkou a nechápem načo mu bolo meniť repráky a podobne ) a nie mikropájkou tak tie SMD súčiastky riadne dokazil.Ale aj tak sa chcem poradiť či nemáte dáke nápady
.Ďíky pekne
.