ahojte, viete mi poradit?? mam hru nainstalovanu ide mi, ale ked nahram akukolvek misiu tak ma cca po 1 minute vyhodi z hry a uplne ju ukonci, kde by mohol byt problem??
NO to stou original je pravda, ale problem moze byt ze je len zkopirovana, alebo nenainstalovane hry robia taketo veci ze idu len isty cas (pripadne pri zlom cracku )
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2 Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka
Kdyby jste mu raději poradili, jestli už má nainstalované patche místo toho spamování.
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...