erik007 píše:
Ahojte vospolok.Mam jeden dost velký probém co sa tyka tohoto biosu.. som do pocitacov lajik nevyznam sa do nic tak preto som asi nieco dokaslal:(...proste stahoval som toto z oficialnej stranky HP "WinFlash for HP NetBook System BIOS - Microsoft Windows-Based"
preco stahujes a instalujes nieco o com nemas ani paru? Laik nema co vobec flashovat bios a robit podobne pokrocile veci.
erik007 píše:
kamarat povedat ze mi to pomoze pri preinstalovani windowsu lebo mi to neslo stale mi vyhadzovalo modru obrazovku smrti a proste tam bolo neico zo sata diskom ze to nechcelo nabehnut instalacka windowsu XP..
kamos ti povedal kravinu, pretoze vacsinou staci prepnut SATA radic v biose do IDE modu a ide to. Ak to bios nepodporuje tak smola, musis tam integrovat ovladac SATA radica do instalacky windows - hlavne pri winxp.
erik007 píše:
.nainstaloval som toto .. nasilu ho vyplo
nic nasilu nevypne. nikdy a nikde. Pokial si samozrejme neurobil taku blbost, ze si to nechal bezat cisto z baterky a ta sa vybila.
erik007 píše:
a ked som ho zapol nabehol len uvod logo a napisane " 104-Unsupported wireless network device deceted.System Halted.Remove device and restar.
naslo ti to wifi kartu, ktoru ten novy bios nepodporuje. mas ju bymontovat a restartovat.
erik007 píše:
" ....mam tam ponuku este ako sa dostat do biosu atd ale nic sa nedá urobit proste ako by bol zamrznuty len vypnut nasilu a zapnut a stale po zapnuti mi vyhodi toto ...
nwm co to z bezdrotovou sietow pise ci co .. ked ani windows nemam nacitany proste neviem si rady..bol by som strasne vdacny vam za nejake napady ako s tym pohnem dakujem pekne za vase prispevky..
Na tvojom mieste to vidim na servis, kazdopadne mas priucku do buducna. Alebo vyskusaj vybrat tren wifi modul, ci sa to nerozbehne, a flashnut tam nazad povodny bios, ak je na download.