Cawte ludia potrebujem jednu pomoc chcem si kúpiť túto klavesnicu a neviem či tlačidla su také ako su notebookove také malé . Lebo niektoré sú na klavesnici také kockovaté a ja práve take nemam rád a nechcem ich a chcem vedieť či dákto má tu klavesnicu a vedel by my ju dáko odfotit bol by som velmy rád aby som si tu klavesnicu mohol čim skor objednať . Dakujem za skorú odpoved.
staci si precitat par recenzii: http://www.alza.sk/connect-it-premium-c ... 94#recenze . podla nich usudzujem, ze su vyskou niekde medzi nb a klasickymi klavesnicami. mnohi uzivatelia sa stazuju na zlu rozoznatelnost medzier medzi klavesami
_________________ pc::cpu:AMD Ryzen 5 4600Gmb:ASUS PRIME B450M-A II ram:8 GB Kingston gpu:MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OChdd:Seagate Momentus XT 500GB + Seagate Green 1TB case:Corsair Obsidian 550D psu:GIGABYTE P450B fans: Corsair stock dvd:2xLG GH22NS mouse:Cougar Mouse Minos XC kb: Cherry Stream 3.0 lcd: HP 24m os: Nobara Linux 38 sound: Scythe Kama Bay AMP mini blk + repro zo starej veže nb::HP ProBook 4330s cpu: i3 SB 2.1 GHz gpu: Intel hd3000 ram: 1 x 4 GB Kingston ssd: Samsung 850 EVO 500GB os: Linux Mint
Ano ja som to už kukal a vela recenzí niektory su spokojný a niektorý nie takže 50 na 50 ja len potrebujem vidieť tie tlačidla aké su na fotkách a ked som dal do googla tak ten samý istý obrázok takže asi tak ale díki za odpoved